Posle 30 godina opet otvoren smer za fizioterapeuta

Posle 30 godina opet otvoren smer za fizioterapeuta

Posle 30 godina, u srednjoj školi ,,Branislav Nušić” u Sokobanji, oformljen je novi smer za fizioterapeuta.
Prema rečima direktorke škole Ane Milićević novi smer je upisalo 30 đaka i svi oni će praksu obavljati u Specijalnoj bolnici za nespecifične plućne bolesti ,,Sokobanja”.

– Specijalna bolnica ,,Sokobanja” je nastavna baza, i učenici će tamo obavljati praksu, tako da nam je saradnja sa njima neophodna i ostvaruje se na obostrano zadovoljstvo, izjavila je direktorka škole Ana Milićević za Niški portal.

Povodom 60. rođendana škole „Branislav Nušić” u Sokobanji organizovana je svečanost na kojoj je prisustvovala i dr Vesna Milanović direktorka Specijalne bolnice ,,Sokobanja”. Ona je u ime ustanove dobila zahvalnicu za dugogodišnju dobru saradnju sa ovom srednjom školom.

– U ime svih zaposlenih u Specijalnoj bolnici ,,Sokobanja” zahvaljujem se na zahvalnici. Naša lepa i uspešna saradnja se nastavlja i na dalje. Znamo da se naša ustanova bavi rehabilitacijom odraslih i dece što znači da nam je ovaj kadar potreban i mnogo će nam značiti. Sa druge strane učenici će učiti i sticati znanje od naših najbolji fizioterapeuta i lekara sa dugogodišnjim radnim stažom, kaže dr Vesna Milanović direktorka Specijalne bolnice ,,Sokobanja”.

Izvor: Niški portal

Posted

in

,

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *