Restoran, kuhinja i bife

Restoran, kuhinja i bife

Svim našim korisnicima i gostima Sokobanje na raspolaganju su restoran i bife Specijalne bolnice ,,Sokobanja” koji zadovoljavaju sve standarde u ugostiteljstvu.
Na meniju se uvek nalaze tri vrste obroka, kao i posna i dijetalna jela. Ishrana je kontinentalnog tipa, prilagođena podneblju na kojem se banja nalazi (domaća kuhinja), ali i našim korisnicima po mišljenju lekara i nutricioniste.
Najveća pažnja se posvećuje našim korisnicima pa su svi obroci kalorijski i nutritivno izbalansirani. Poseban akcenat se stavlja na dečiju ishranu budući da radimo rehabilitaciju i lečenje kako odraslih tako i dece.
Restoran, kuhinja i bife
Restoran i kuhinja su na poslednjem spratu, tako da se mirisi ne osećaju u aprtmanima, sobama i ordinacijama. Ambijent restorana je vrlo prijatan, kao i pogled sa terase sa koga se kao na dlanu može videti Sokobanja. Obroci se posebno pripremaju za: Dijetalce, komercijalne goste i pacijente rekreativce.

Specijalna bolnica ,,Sokobanja” ima nutricionistu-dijetetičara koji u saradnji sa lekarima, nakon uzimanja anamneze, laboratorijskih analiza, raznih snimanja i kompletne neophodne dijagnostike radi jelovnik ishrane po dijetalnim šemama, izrada normativa za ishranu korisnika. Sve u zavisnosti od vrste bolesti, stanja, kao i od toga da li je hrana za rekreativce, sportiste, decu ili zdrave osobe.

Posebna pažnja poklanja se kontroli higijene namirnica, prostorija – od magacina do kuhinje, kao i posuđa.
Bife se nalazi na samom ulazu i nudi sve vrste osveženja i toplih napitaka za sve.